dimecres, 4 de maig del 2011

Excursió de dos dies al Port

La secció excursionista de l'AMPA ja té a punt la última sortida excursionista, serà els dies 11 i 12 de juny.

La Mireia ens explica la nova proposta de la secció excursionista de l'AMPA: és un cap de setmana al refugi de la Font Ferrera, al Port. Com dèiem serà els dies 11 i 12 de juny.


Sortirem de Tortosa el dissabte després de dinar, a les 15h i anirem en cotxes fins a Fredes. Dixarem els cotxes allà i farem una excursió fins al refugi (de dues hores aprox.) on soparem. Dormirem tots junts, però cadascú al seu sac! L'endemà, després d'esmorzar, farem una excursió facileta al cim del Negrell. Tornarem al refugi per a dinar i per la tarda anirem buscar els cotxes a Fredes. Al refugi es pot accedir-hi amb cotxe. El cost de l'activitat serà de 25€ per persona (tant xiquets com adults).
El preu inclou: sopar i dormir al refugi el primer dia, i esmorzar i dinar el segon. Qui vulgui apuntar-se, haurà de passar per l'AMPA a pagar la quota corresponent abans del 27 de maig (com a màxim). La finalitat de la sortida és més compartir la vida en un refugi que les excursions. Serà el comiat de la temporada, ja que més a prop de l'estiu farem una sortida a banyar-nos en un riu de muntanya.
Aprofito per agraïr a totes les persones que han vingut al llarg de les sortides i que han fet possible que enguany aconseguissim trobar-nos cada mes i compartir moltes experiències junts.