diumenge, 30 de gener del 2011

Escalada a la Vall Cervera


Avui hem fet una sortida organitzada des de la secció d’excursionisme, es tractava de fer unes practiques d’iniciació a l’Escalada, i la veritat es que hem disfrutat molt, hem pogut vore la destresa dels nostres fills i filles en la pràctica de l’escalada. I també hem disfrutat veien a Juanjo i a Mireia fent filigranes per una via (on alguns dels pares assistents que també hem pujat per les parets, hem hagut de voltar a meitat ja que era molt difícil per a nosaltres).
En resum molt be hem passat un molt bon matí, fent una activitat molt xula amb els nostres fills I filles.
I per a que veieu que el que dic es veritat aquí teniu les fotos.

diumenge, 16 de gener del 2011

Excursió a Les Clotes


Excursió a Les Clotes per a valents i valentes! 20 valents hem sortit just damunt de la boira al Toscar i hem pujat fins al refugi no guardat de la UEC a Les Clotes. El mar de núvols als nostres peus ens ha fet venir gana i hem dinat al refugi en horari europeu. Una cabra ens observava des de dalt de tot de la muntanya. Els xiquets i xiquetes han trobat una manera divertida de jugar. A la tornada, hem passat per les Foies i la Cova pintada. Una excursioneta de només 17 km, més de 1000 m de desnivell acumulat i més de 7 hores de durada. Cada dia tenim gent més en forma a la secció excursionista del Temple!

Si vols vore la resta de fotos fes clik aquí.

dilluns, 10 de gener del 2011

Més excursions per a l'any nou

Ja està preparada l'excursió del mes de gener. Serà el proper diumenge 16 de gener, al refugi de les Clotes a Alfara de Carles.
Excursió de dificultat mitjana-baixa però amb fort desnivell (550 metres), de quatre hores de durada aproximadament, per la zona del Toscar.
Anirem en cotxe fins al Toscar. Sortirem del costat del transformador, passarem pel Bosc Negre on pararem a esmorzar i pujant pel coll de Carabasses arribarem al refugi de Les Clotes. És una petita casa de pedra de la UEC que s’utilitza com a refugi sense guarda. Després de dinar, baixarem en direcció al Toscar.
HORARIS:
Sortida: 9:00 plaça davant del col•legi amb els cotxes. Es prega puntualitat.
Tornada: aproximadament sobre les 17:00 – 18:00.
L’excursió es podrà anul•lar en cas de mal temps. En cas de dubtes, truqueu al telèfon: 699.70.94.27 (Mireia).
EDATS:
A partir de 6 anys. Si volen anar xiquets o xiquetes menors de 6 anys, han d’anar obligatòriament acompanyats per la família.
MATERIAL:
Calçat còmode, esmorzar i dinar (per portar a la motxilla), aigua, roba d’abric i impermeable.
RECORDEU:
Els xiquets o xiquetes que no vinguin acompanyats, han d’avisar obligatòriament a l’AMPA com a màxim el dijous abans de l’excursió i preveure cadireta pel cotxe.

Imatge de www.tecnocat.com