dimecres, 16 de febrer del 2011

Dissabte voluntari 2011

El dissabte passat va tindre lloc el dissabte voluntari, convocat per l'AMPA per a treballar una mica per l'escola, millorant-la i dotant-la de les coses que pensem són necessàries i que no arriben d'enlloc més.
O sigui que l'AMPA va escriure una carta als reis per demanar cosetes per als patis i ens van portar coses per a tots els patis, i ho vam instal·lar el dissabte.
Moltes gràcies a tots i a totes els que us vau arromangar per a fer realitat una petita cosa que ha fet feliços als nostres fills i filles, segur que tots us ho han explicat, una cosa així no passa desapercebuda.
El millor és haver-ho pogut fer entre tots i totes!
De Dissabte voluntari 12 febrer 2011

Ja ho sabeu, la pròxima convocatòria no deixeu de vindre, les vostres mans també seran les de l'escola.

Ha aparegut la mòmia

Atenció, ha aparegut una foto de la mòmia de l'excursió del diumenge passat i l'hem de compartir...
De Excursió l'Ametlla - l'Ampolla 13 febrer 2011

Una anècdota històrica!

dilluns, 14 de febrer del 2011

De l'Ametlla a l'Ampolla, què bonic!!

Ahir diumenge vam fer la 6a excursió del curs i va ser molt bonica i divertida. Vam dixar els cotxes a l'estació de l'Ampolla, vam agafar el tren i vam baixar a l'Ametlla de Mar.
De Excursió l'Ametlla - l'Ampolla 13 febrer 2011

En baixar, vam començar el camí, llarg i preciós en direcció a l'Ampolla una altra vegada.
És un camí que voreja el mar i que et porta per infinitat de racons únics, d'aigües transparents que no tenen res a envejar a altres costes de més al nord! A més vam poder veure trinxeres de la guerra civil, un búnquer, tota classe de moixons mariners, xalets i xaletets, barques...
Sempre guiats per incansables xiquets a la recerca de les marques del sender GR 92 i amb la troballa del dia: un mòmia de peus embenats... genial.
Vam dinar, amb mooooolta gana a la platja de l'Aguila. Va fer tan bon dia que n'hi ha que es van banyar...
De Excursió l'Ametlla - l'Ampolla 13 febrer 2011

Finalment vam arribar a l'Ampolla.
De Excursió l'Ametlla - l'Ampolla 13 febrer 2011

Quina experiència! La propera excursió no us la podeu perdre, us esperem.

dimecres, 9 de febrer del 2011

Cap de setmana 100% AMPA

El proper cap de setmana no teniu excusa, heu de sortir de casa perquè l'AMPA proposa un parell d'activitats curioses.
La primera és el dissabte solidari que tindrà lloc el dia 12, al matí. Amb la col·laboració de tots vosaltres instal·larem el que van portar els reis de l'AMPA per a l'escola. Una cosa per a cada pati. Necessitem les vostres mans per a que els patis de l'escola estiguin una mica més dignes. Si no ho fa qui ho hauria de fer, ho farem natros! A mig matí esmorzarem, no fos cas que ens faltessen forces.
La segona activitat que us proposem és l'excursió del febrer de la secció excursionista de l'AMPA, esta vegada a ran de costa, entre l'Ametlla i l'Ampolla. Per a poder-la fer sortirem mitja més aviat, a les 8,30 i així arribarem al tren a l'hora. Dinarem al mig de l'excursió