dimecres, 8 d’agost del 2012

Les activitats del menjador del curs 2011-2012

Ja som a l'estiu i un curs més els volem presentar un seguit de fotografies en les que podreu veure de primera mà totes aquelles activitats que des del servei del menjador de la nostra escola hem fet amb tots els i les alumnes durant el curs.
Hem distribuït les fotografies amb diferents àlbums, ordenats segons l'ordre en què s'efectuaren les activitats durant tot l'any. De cara el curs vinent, ja intentarem presentar-los les fotografies de manera més esglaonada per tal de què les puguin gaudir amb més promptitud respecte el moment en el què cadascuna de les activitats es portaren a terme.

1. La visita del Pare Noël.

Un any més ens ha sorprès la visita de pare Noël, ja que hem estat bons xiquets i xiquetes. Ens ha preguntat si hem fet malifetes, i amb la cara que hem fet... ens ha premiat amb caramels i per al dia de Nadal ens ha promès que ens faria una visiteta a casa!



2. Fem migdiada.

Encara som petits i després de menjar i jugar ens entra la son; necessitem carregar les piles per poder continuar per la tarda amb la feina.




3.  Carnestoltes.

Ens vam divertir tot seguint els dictats esbojarrats del rei Carnestoltes, el rei dels poca-soltes!



4. Juguem amb els amics.

No tot ha de ser estudiar i treballar. A l'escola també ens hem de divertir amb jocs i passatemps juntament amb els nostres amics i amigues.



5. Fem deures.

Com tenim temps per a tot, som molt previsors i ens avancem la feina que ens han encomanat a classe.



6. Festivals.

Als més grans ens agrada organitzar festivals per a que, mentre ens divertim, els petits puguen gaudir amb les nostres actuacions.



7. Fem manualitats.

Som, a la vegada, creatius i destres fent manualitats.Així ens emportem un record del curs cap a casa.



8. Grups.

Convivim tots junts i som una colla d'amics.